Συνέντευξη: Ανδρέας Αθανασούλης

Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΜΜΑ, κατέκτησε τη ζώνη της Φλόριντα στα 77 κιλά και ο μεγάλος του στόχος είναι να μπει στο UFC. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχει να επιδείξει ένα αήττητο σερί έξι ετών, μετρώντας συνολικά στην καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο ρεκόρ 7-2, με 6 νίκες νοκ άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10 Δεκεμβρίου δίνει μια μεγάλη μάχη στο κλουβί της Βόρειας Καρολίνας απέναντι στον Τρόι Γκριν. Κόντρα στον Αμερικανό, που έχει 5 νίκες και 1 ήττα, θα παίξει με έπαθλο ακόμα μία ζώνη. Αυτή τη φορά με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς επέλεξε να ανέβει κατηγορία και να αγωνιστεί στα 84 κιλά, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του για να πάρει το «πράσινο φως» από το UFC.

Ο Γιάννης Μπασάρ προετοιμάζεται με μεγάλη προσήλωση για μία μάχη εξαιρετικά σημαντική για την καριέρα του, δηλώνει πιο έτοιμος και πιο ολοκληρωμένος αθλητής από ποτέ και φαίνεται αποφασισμένος να πετύχει ένα στόχο ζωής. Μίλησε στη «Ζούγκλα» για τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, στάθηκε στις θυσίες που απαιτούνται στο βωμό του επαγγελματικού αθλητισμού, του πρωταθλητισμού και ειδικά του ΜΜΑ, κάνοντας ειδική αναφορά στην οικογένειά του και εξήγησε τους κανόνες του παιχνιδιού τόσο εντός, όσο και εκτός του ρινγκ.

«Να δείξω ότι δεν υπάρχει τίποτα έξω από τα μεγάλα σαλόνια το οποίο μπορεί να σταθεί απέναντι μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Να αποδείξω σε όλους αυτούς που έχουν την αμφιβολία ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος, πως είμαι πανέτοιμος να χτυπηθώ με τους κορυφαίους στα μεγάλα σαλόνια και όχι απλά να μπω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Μπασάρ:

 

 

Η αφίσα του αγώνα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης