Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να συζητήσει την παραχώρηση του Γκάμπριελ Ζεσούς, μετά την απόκτηση των Έρλινγκ Χάαλαντ και Έντσον Άλβαρες. Οι δύο αυτές μεταγραφές επιθετικών ανοίγει την πόρτα της εξόδου ειδικά στον Ζεσούς, ο οποίος είναι στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ και της Γιουβέντους, αλλά η Άρσεναλ αισιοδοξεί πως αυτή τελικά θα πάρει τα δικαιώματα του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Σίτι και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ ο μάνατζερ του, Μαρσέλο Πετινάτι, επιβεβαίωσε πως η Αρσεναλ ξεκίνησε τις επίσημες επαφές με την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μάλιστα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ζεσούς για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές στις 240 χιλιάδες ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τον αγόρασε από την Παλμέιρας με 32 εκατ. ευρώ. Από τότε, ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει 234 εμφανίσεις με τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 95 γκολ με 64 ασίστ. Είναι επίσης 54 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σκοράρει 18 τέρματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης