Ένα καλό φιλικό προετοιμασίας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 «έκλεισε» η Άρσεναλ, καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα επίλεκτων «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) στο All-Star Game του 2023, που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε σήμερα το MLS.

Προπονητής της ομάδας των «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος θα είναι ο τεχνικός της DC Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνι, ενώ οι -πρωτοπόροι της Premier League- «κανονιέρηδες» θα λάβουν για δεύτερη φορά μέρος σε All-Star Game του MLS. Η εφετινή αναμέτρηση θα είναι… επανάληψη του All-Star Game του 2016, που διεξήχθη στο Σαν Χοσέ και το οποίο έληξε με νίκη 2-1 υπέρ των Λονδρέζων, χάρη σε γκολ του (σ.σ. πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ) Τσούμπα Άκπομ στο 87ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούνι θα λάβει για τρίτη φορά μέρος σε All-Star Game του MLS. Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ ήταν στην ομάδα των «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος που αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, ενώ αντιμετώπισε τους All-Stars του MLS ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης