Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, έδωσε τα προγνωστικά του για το υπόλοιπο της LaLiga, με την πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή να μην αποτελεί… έκπληξη.

Παράλληλα, μίλησε μεταξύ άλλων για τους μέσους που ξεχωρίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ δημιούργησε και τον ιδανικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είχε… λίγο από Μέσι, Τσάβι, Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά:

– Για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα:

Το είδωλο ή τα είδωλά μου καλύτερα ήταν πάντα οι Λάουντρουπ και Γκουαρδιόλα. Ήταν οι δύο παίκτες που μελέτησα περισσότερο και προσπάθησα να… αντιγράψω όσο το δυνατόν περισσότερο, διατηρώντας όμως το δικό μου στυλ. Σαν ποδοσφαιριστής αυτοί οι δύο ήταν οι παίκτες που μελέτησα περισσότερο όταν ήμουν νεότερος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στη LaLiga:

«Ελπίζω ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα, να διατηρεί τη θέση της. Αγαπώ να τη βλέπει να κερδίζει για προφανείς λόγους. Πολλά μπορούν να συμβούν στις 11 εναπομείνασες αγωνιστικές. Στις τελευταίες υπάρχει πάντα ένταση με κάθε ομάδα να προσπαθεί να ολοκληρώσει τους στόχους της. Ωστόσο, όπως είπα στην αρχή, ελπίζω ότι η LaLiga θα ολοκληρωθεί με την Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια».

– Ο αγαπημένος του μέσος στη LaLiga:

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες σε αυτή τη θέση στη LaLiga, αλλά για μένα οι καλύτεροι είναι οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Ιβάν Ράκιτιτς, και οι νέοι οι Αρτούρ και Ντε Γιόνγκ. Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην αναφερθώ στον μύθο Σάντι Καθόρλα».

– Ο ιδανικός του παίκτης:

«Ο ιδανικός για εμένα παίκτης θα είχε το αριστερό πόδι του Μέσι, το δεξί του Τσάβι, την ικανότητα του Ράμος στις κεφαλιές και τη δύναμη του Κριστιάνο Ρονάλντο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης