Η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε την Τρίτη της Μπαρτσελόνα με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο «MRSOOL Park» του Ριάντ, στο πλαίσιο του «Maradona Cup» προς τιμήν του τεράστιου θρύλου της Αργεντινής και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος «έφυγε» στις 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 60 ετών.

Οι δύο ομάδες, τη φανέλα των οποίων φόρεσε ο Μαραντόνα συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το 2018 και το τουρνουά «Χοάν Γκαμπέρ», στο οποίο η «Μπάρτσα» είχε νικήσει με 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 50’ με το γκολ του Γιούτγκλα, όμως η Μπόκα ισοφάρισε στο 77’ με τον Ζεμπάγιος και ήταν πιο εύστοχη απ’ την «άσπρη βούλα» ευστοχώντας και στις τέσσερις πρώτες εκτελέσεις της (Ρόχο, Ιζγκουέρδοζ, Παβόν, Μολίνας) τη στιγμή που η «Μπάρτσα» αστόχησε σε δύο (Περέιρα και Χάιμε).

Επανεμφάνιση για τον Ντάνι Άλβες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από το σκορ, που ούτως ή άλλως είχε… μικρή σημασία, το «κλου» του φιλικού ήταν βεβαίως η «επιστροφή» του Ντάνι Άλβες με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» (έστω και σε ανεπίσημο ματς). Ο 38χρονος Βραζιλιάνος άσος έπαιξε ως δεξιός φουλ μπακ σε όλο το ματς (ήταν το πρώτο παιχνίδι του μετά τις 10 Σεπτεμβρίου και το ματς της Εθνικής Βραζιλίας με το Περού) και μάλιστα ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι της «Μπάρτσα» (το δεύτερο εύστοχο πέναλτι ήταν από τον Γιούτγκλα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης