Αλάτι και πιπέρι στα… μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα έβαλε το απόγευμα της Παρασκευής (24/04), ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέ Τέμπας υποστηρίζοντας πως οι «μπλαουγκράνα» δεν ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ ή τον Λαουτάρο Μαρτίνες το προσεχές καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

Σε τοποθέτησή του στο ψηφιακό συνέδριο «Adea Conecta» που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Στελεχών της Αραγονίας, ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής των επαγγελματικών κατηγοριών του ισπανικού ποδοσφαίρου, τόνισε πως η «Μπάρτσα» δεν έχει αυτή τη στιγμή στο πλάνο της κάποια ακριβή μεταγραφή, πολύ απλά διότι «ζυγίζει» πλέον διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται κάποια ακριβή μεταγραφή. Δεν διαπραγματεύονται. Είναι πολύ περισσότερο επικεντρωμένοι στο πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, παρά στις υπογραφές ακριβώς μεταγραφών. Θα υπάρξουν κινήσεις, αλλά καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν ασχολείται με αυτά τούτη τη στιγμή. Ασχολούνται με το πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά και θα περιοριστεί η οικονομική ζημιά. Τα πάντα έχουν σταματήσει. Και η κουβέντα για τον Νεϊμάρ και τον Λαουτάρο. Έμεινα έκπληκτος που ορισμένοι το συνεχίζουν, δεν υπάρχει καμία κίνηση της Μπαρτσελόνα σ’ αυτό το κομμάτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης