Τέμπας: «Μπορεί να μείνουν εκτός Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 20:38
Τέμπας: «Μπορεί να μείνουν εκτός Champions League Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

Πεπεισμένος ότι η UEFA θα πάει στα απόλυτα... άκρα την κόντρα της με τις τρεις ομάδες -Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους- που παραμένουν «πιστές» στη European Super League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Gol, ο πρόεδρο της LaLiga, Χαβιέ Τέμπας, τονίζοντας πως περιμένει αποκλεισμό και των τριών απ’ το επόμενο Champions League.

«Πέρα από μία συνολική τιμωρία, η UEFA δεν μπορεί να εγγράψει τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Νομίζω ότι μπορεί να μείνουν έξω. Θα πρέπει να φοβούνται. Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους προκάλεσαν πρόβλημα σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ και θεσμούς» σχολίασε ο Τέμπας.

Την ίδια ώρα, η ιταλική «Repubblica» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία έχει αποφασίσει να «πετάξει» εκτός Champions League και τις τρεις ομάδες για την επόμενη διετία.

Όλα αυτά ήρθαν σε συνέχεια της συνέντευξης του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν την Τρίτη (01/06) στην αγγλική Telegraph, στην οποία τόνισε πως οι τρεις ομάδες είναι σε μετωπική με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

«Τώρα απειλούν, στέλνουν επιστολές ότι θα μας μηνύσουν, θα μας πάνε στα δικαστήρια. Είναι προφανές ότι έχουν πάρα πολλά χρήματα. Θα πρέπει αυτά τα χρήματα να τα επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για τις γυναίκες και στο ποδόσφαιρο για τα μικρά παιδιά.

Μηνύουν και απειλούν τους πάντες. Αυτοί το βλέπουν ότι παίρνουν μέρος σε μία ελίτ διοργάνωση και πως δίνουν φιλανθρωπίες στους άλλους. Ουδείς θέλει φιλανθρωπίες» ήταν το σχόλιο του προέδρου της UEFA.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 20:40