Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε την ανησυχία του για τους μισθούς που καταβάλλονται στους παίκτες, ξεκινώντας από τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στην Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στην Bild, ο Ρουμενίγκε δήλωσε ότι ανησυχεί όχι μόνο για τα ποσά των 100 ή 120 εκατομμυρίων που κοστίζουν οι μεταγραφές, αλλά και για τους μισθούς που καταβάλλονται, ιδίως στην Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πρέπει να προσέξουμε για να μην αποσταθεροποιήσουμε τη μισθολογική μας τάξη. Τα μεγέθη, αυτή τη στιγμή, είναι τεράστια», υπογράμμισε ο παλαίμαχος Γερμανός άσος. Σύμφωνα με τον Ρουμενίγκε, η υπογραφή του Γάλλου παγκόσμιου Κυπελλούχου στην πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι ένα παράδειγμα αυτής της ανησυχητικής απόκλισης που εμφανίζει τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο στους μεγάλους συλλόγους.

«Ας πάρουμε τον Γκριεζμάν, ο οποίος έχει “καθαρό” μισθό εκατομμυρίων με πολλά μηδενικά ανά έτος», εξήγησε ο Γερμανός παράγοντας. «Όλα αυτά θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν επί δύο, καθώς ο σύλλογος είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των φόρων. Η Μπάγερν δεν θα συμμετάσχει σε όλα αυτά τα τρελά έξοδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης