Στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου θα ενταχθεί από την 1η Ιουλίου ο Μίροσλαβ Κλόζε. Και αυτό γιατί οι Βαυαροί γνωστοποίησαν σήμερα (7/5) την πρόσληψη για ένα χρόνο του παλαίμαχου διεθνούς στράικερ, ο οποίος θα είναι ο νέος βοηθός του προπονητή των πρωταθλητών Γερμανίας, Χάνσι Φλικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά από την πολυετή συνύπαρξή τους στην εθνική Γερμανίας, με την οποία πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Αυτή τη στιγμή ο 41χρονος Κλόζε, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 16 τέρματα, εργάζεται ως προπονητής στην ομάδα κάτω των 17 ετών της Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Χάνσι Φλικ κι εγώ γνωριζόμαστε πολύ καλά από τα χρόνια μας μαζί στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά» τονίζει μεταξύ άλλων ο Κλόζε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου και συμπληρώνει: «Για μένα αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ως προπονητή. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να βοηθήσω την Μπάγερν να επιτύχει τους αθλητικούς στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης