Ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν το πρωί της Τρίτης (01/06) στα ισπανικά ΜΜΕ, περί ξεκάθαρου προβαδίσματος του Ιταλού τεχνικού, έναντι των Κόντε και Ποτσετίνο (δεν το συζήτησε καν η Παρί Σεν Ζερμέν να «σπάσει» το συμβόλαιό του), επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα, με τον Αντσελότι να «αποδεσμεύεται» οριστικά απ’ την Έβερτον και να ετοιμάζεται για τη μεγάλη «επιστροφή», έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του απ’ τον πάγκο των «μερένχες».

Τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι η συμφωνία του 61χρονου τεχνικού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πλέον «κλειδωμένη» κι αφορά συμβόλαιο τριών ετών, ενώ ο Αντσελότι φέρεται ήδη να έχει προχωρήσει και στις πρώτες κινήσεις του για την επόμενη σεζόν, ζητώντας την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκας Βάσκεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό δε, το deal να επικυρωθεί και με υπογραφές μέχρι το βράδυ, με τον Ιταλό προπονητή να αναλαμβάνει τα ηνία της Ρεάλ Μαδριτης, ξεκινώντας τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης