Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, περί αποχώρησης του Ραφαέλ Βαράν το προσεχές καλοκαίρι απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης -με αποκορύφωμα το ρεπορτάζ της «AS» την Πέμπτη (11/03)- η (άριστα ενημερωμένη στα θέματα των «μερένχες») «Marca» έρχεται να δώσει μια διαφορετική διάστημα στο όλο ζήτημα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον 27χρονο Γάλλο στόπερ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, για άλλα τρία χρόνια (2025).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Βαράν υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να αφήσει έπειτα από δέκα χρόνια τη Μαδρίτη, όμως η διοίκηση Πέρεθ τον πιέζει ασφυκτικά για να «δέσει» το μέλλον του στη Ρεάλ και να αποτελέσει τον ηγέτη της στα μετόπισθεν για τα επόμενα χρόνια.

Η «Marca» αναφέρει επίσης, πως το αν θα αποδεχθεί ή όχι ο Βαράν το νέο συμβόλαιο, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό κι απ’ το πώς προχωρήσει το επόμενο δίμηνο όσον αφορά τους αγωνιστικούς στόχους της Ρεάλ. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν βάλει «ταμπελάκι» πώλησης στον Γάλλο άσο κι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης