Η εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου, η οποία σημειωτέον ήταν η πρώτη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα, εκτός από τη τεράστια βαθμολογική σημασία που είχε, έχει φτιάξει το κλίμα στους «κίτρινους».
Αυτό διεμήνυσε ο τεχνικός του συλλόγου, Ζόραν Μιλίνκοβιτς σε σημερινές δηλώσεις που έκανε στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του στο γκολ του Ουντότζι στη Νέα Σμύρνη.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σέρβος προπονητής τόνισε: «Ασφαλώς, κάθε νίκη έχει μεγάλη σημασία. Πατάμε στα πόδια μας και δουλεύουμε σοβαρά για τα επόμενα παιχνίδια. Ήρθαν δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά η εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν ευχάριστη».
Για την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας του μετά το «διπλό» επί του Πανιωνίου είπε: «Οι παίκτες νιώθουν καλύτερα, μετά τη νίκη. Η ψυχολογία είναι καλή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, για να έχουμε όμορφες Κυριακές».
Για το πού σκοπεύει να ρίξει το βάρος μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε: «Έχουμε πολλά να κάνουμε. Είχαμε και έχουμε πολύ δουλειά. Η διακοπή είναι σημαντική, λόγω των τραυματιών, οι οποίοι μπορεί να επανέλθουν. Δουλεύουμε πάνω σε όλα τα σημεία που έχουμε πρόβλημα και κοιτάμε να βελτιωθούμε».
Για τις ισορροπίες στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου επισήμανε: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είπαμε, σε συζήτηση με τους παίκτες, πως θα είμαστε συγκρατημένοι, να μην παίρνουμε φόρα, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και στις δύσκολες, αλλά και τις εύκολες μέρες πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά».
Για το ξέσπασμά του στο γκολ του Ουντότζι στη Νέα Σμύρνη παραδέχθηκε: «Ήταν αντίδραση της στιγμής. Θέλαμε τη νίκη, το γκολ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Ήταν ένα ξέσπασμα, αλλά δε σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει τέτοιες στιγμές συνέχεια».
Για τους στόχους του Άρη είπε: «Προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά βλέπουμε. Δε μπορώ να πω για στόχους».
Καταλήγοντας, μιλώντας για τον σημερινό αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβακία υποστήριξε: «Είμαι με την Ελλάδα και θα είμαι φίλαθλος της».
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
