«Coronados de gloria»! Εστεμμένοι με δόξα, όπως λέει ο εθνικός ύμνος της Αργεντινής, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές -τριών πλέον αστέρων – επέστρεψαν στο Μπουένος Άιρες και γνώρισαν την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λίγο μετά τις 7.30 η πτήση AR1915 της Aerolíneas Argentinas, που έκανε στάση στη Ρώμη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ezeiza και πυροδότησε νέο πάρτι με τους εκατομμύρια φιλάθλους που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, η Αργεντινή επέστρεψε στο Εβερεστ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής επικρατεί τρέλα και πανικός. Στην Αργεντινή και το αεροδρόμιο της Εσέισα επικράτησε χαμός με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του τάνγκο, να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 οπαδούς στην ευρύτερη περιοχή.

Ήδη η ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στο Twitter, έκανε γνωστό ότι η εθνική Αργεντινής θα πανηγυρίσει το απόγευμα – προς βράδυ (ώρα Ελλάδας) στον Οβελίσκο:

«Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα βρίσκεται την Τρίτη το μεσημέρι (σ.σ: ώρα Αργεντινής) στον Οβελίσκο για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο με τους φιλάθλους. Ναι, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!», ανέφερε.

Η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε επίσημα ότι η Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα είναι εθνική αργία στην χώρα. Έτσι ο Αργεντινός θα έχει την ευκαιρία είτε να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια κόσμου, είτε να παρακολουθήσει την υποδοχή της από την τηλεόραση.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.5εκατ. κόσμος θα δώσει το παρών στην υποδοχή της αλμπισελέστε.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης