Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Ινσούα δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω κάκωσης στο γαστροκνήμιο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι «δικεφάλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη δημιουργείται  μείζον πρόβλημα στην ΑΕΚ όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού απών είναι και ο Ελντερ Λόπες με βαρύ διάστρεμμα.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει μπροστά του έναν περίπλοκο γρίφο. Μια επιλογή είναι να παίξει με τριάδα στην άμυνα (Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ ή Νεντελτσεάρου) και να χρησιμοποιήσει κάποιον σαν τον Αλμπάνη να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα.

Μια άλλη επιλογή είναι να μετατοπίσει τον Βασιλαντωνόπουλο αριστερά, καθώς ο 28χρονος άσος αι προσαρμόζεται εύκολα σε άλλες θέσεις πέραν της φυσικής του, αυτής του δεξιού μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση αυτή, δεξιά θα παίξει ο Παουλίνιο, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Στο προσκήνιο έρχεται νομοτελειακά και ο νεαρός (2003) αριστερός μπακ Μάριο Μιτάι, που ανέβηκε φέτος από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και δεν έχει πάρει ακόμα το «βάπτισμα του πυρός» σε επαγγελματικό επίπεδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης