Με μήνυμά της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε τον δικό της χαιρετισμό στον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Φόρεσες και τίμησες τη φανέλα της ομάδας μας με αποκορύφωμα τη συμβολή σου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018! Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο κεφαλαίο της καριέρας σου». Ο Κονέ είχε ιδιαίτερο δεσμό με την ΑΕΚ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στα 18,5 (Φεβρουάριο του 2006), έφυγε για καριέρα στο εξωτερικό και επέστρεψε στη θριαμβευτική σεζόν 2017/18, όπου είχε καθοριστική συμβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό να αγωνιστούν για πρώτη φορά με την ΑΕΚ τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ιουνούτς Νεντελτσεάρου και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Μετά από αίτημα του Μάσιμο Καρέρα, προγραμματίστηκε φιλικό με τον Ιωνικό στα Σπάτα. Έτσι, στις 5 το απόγευμα ο Ιταλός προπονητής θα πάρει την πρώτη «γεύση» από τους δύο «νεοσύλλεκτους». Σίγουρα από τον Ρουμάνο στόπερ που αναμένεται αύριο στην Αθήνα για μετακόμιση και ίσως από τον Σουηδό, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στη Στοκχόλμη για να «πακετάρει». Άλλωστε η μεταγραφή του έγινε την τελευταία στιγμή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης