Μείον δύο ποδοσφαιριστές στο απουσιολόγιο του Μάσιμο Καρέρα, καθώς οι Γεβγκέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας προπονήθηκαν κανονικά, έχοντας «καθαρίσει» από τον κορωνοϊό.

Βέβαια, οι απουσίες της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ (9η αγωνιστική, 22/11, 15:00) παραμένουν πολλές αφού θα λείψει ο τιμωρημένος Κρίστιτσις και οι Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα που παραμένουν σε καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις τελευταίοι θα μεταβούν το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα για το τεστ, αλλά ακόμα κι αν είναι αρνητικοί, δεν προλαβαίνουν να παίξουν την Κυριακή αφού έχουν χάσει πολλές προπονήσεις.

Επίσης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας προέρχεται από τραυματισμό στο χέρι -έχει ακόμα ράμματα- και ίσως χρειαστεί να προστατευτεί ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού ματς με τη Ζόρια (26/11) κι έτσι ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ να κάνει ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τους παίκτες που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς, ο Γαλανόπουλος είναι στο 100% και διεκδικεί θέση βασικού, ο Αντρέ Σιμόες και ο Νταμιάν Σιμάνσκι το ίδιο, ενώ για τον Λιβάι Γκαρσία το πλάνο είναι να πάρει συμμετοχή την Κυριακή, ώστε να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας εναντίον της Ζόρια Λουχάνσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης