Τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του Μπράιτ Ενομπακάρε αναζητά η ΑΕΚ! Ο Άγγλος εξτρέμ που βρίσκεται στην ομάδα από τις 20 Ιουνίου, φαίνεται πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και να αξιοποιήσει τη νέα ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην καριέρα του.

Στα 22 του χρόνια, ο Νιγηριανής καταγωγής άσος «κουβαλούσε» τη φήμη του ποδοσφαιριστή που δημιουργούσε «θέματα», γι’ αυτό και δεν κατάφερε να στεριώσει στην Αγγλία, μολονότι υπήρξε ένα διάστημα που θεωρήθηκε «παιδί θαύμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΑΕΚ τον χαρακτήριζαν «μεγάλο ερωτηματικό», αφού κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει με βεβαιότητα αν το ταλέντο του θα υπερίσχυε του ατίθασου χαρακτήρα του.

Ήταν κι εκείνο το περιστατικό στη διάρκεια της προετοιμασίας, που είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό…

Το διάστημα που οι παίκτες βρίσκονταν απομονωμένοι σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας τον Αύγουστο κι ενώ τα πρωτόκολλα ασφαλείας τηρούνταν ευλαβικά, ξαφνικά ο Ενομπακάρε εντοπίστηκε να παίζει μπάλα με κάποιους αγνώστους. Αποκαλύφθηκε ότι ήταν συγγενείς του από τη Νιγηρία, που είχαν έρθει να τον δουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, μαζί με έναν άλλο νεαρό που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, εκδιώχθηκαν για λόγους ασφαλείας από το ξενοδοχείο και μπήκαν σε καραντίνα, μέχρι να υποβληθούν σε τεστ και να διαπιστωθεί ότι δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο τους συμπαίκτες τους, παραμονές του τελικού κυπέλλου, που θα διεξαγόταν στις 30 Αυγούστου.

Ο Καρέρα του έδωσε την ευκαιρία, τον επανέφερε στην ομάδα και του χάρισε το ντεμπούτο του εναντίον της Λαμίας στις 27 Σεπτεμβρίου, όπου μάλιστα ο Ενομπακάρε διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Όμως τον άφησε εκτός από τις αναμετρήσεις του Οκτωβρίου με τη Βόλφσμπουργκ και τον Ατρόμητο και τώρα υπάρχει η πληροφορία περί «διαζυγίου» που δημιουργεί την υποψία έως και βεβαιότητα ότι κάτι συνέβη τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης