Οι καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ κι όχι η πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα είναι το ζητούμενο για τον προπονητή της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του κυριακάτικου (5/2, 17:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στην ομάδα του Κρις Κόλμαν, τονίζοντας πως είναι πολύ συμπαγής και υπογράμμισε πως το δικό του σύνολο πρέπει να σέβεται όλους τους αντιπάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση: «Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω είναι να διορθώσουμε κάποια λάθη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-Για το αν είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία: «Είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα παίζει καλά. Έχοντας την εμπειρία του να είμαι σε άλλα πρωταθλήματα τα οποία είναι είτε παρόμοια, είτε διαφορετικά με το ελληνικό και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό δεν μου επιτρέπει να κοιτάω τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για τον Ατρόμητο: «Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου».

-Για το αν σκέφτεται το ότι άλλοι διεκδικητές του τίτλου άφησαν βαθμούς στο Περιστέρι: «Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Η σκέψη μας είναι πάντα ίδια και δεν θέλουμε να βάλουμε σε σύγκριση την ομάδα μας με άλλες ομάδες. Η κάθε ομάδα παίζει το δικό της παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης