Στην παραδοχή ότι κακώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ανσαριφάρντ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ως γνωστόν, τη Δευτέρα ο «δικέφαλος» απέστειλε θεσμικά επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ, μέσω της οποίας του εξέθεσε τα γενικότερα παράπονα που έχει από τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια του τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε 24 ώρες οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στα χέρια τους την απάντηση του επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, στην οποία παίρνει θέση σε όλα όσα τέθηκαν υπ’ όψιν του.

Οι επιστολές έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα και δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ακριβές περιεχόμενο των ζητημάτων που θέτει η ΑΕΚ, ούτε βέβαια οι απαντήσεις του Άγγλου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όσον αφορά την τελευταία περίπτωση διαιτητικής αβλεψίας, ο Κλάτενμπεργκ ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι σύμφωνα με την ΚΕΔ υπήρξε λάθος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, αναφερόμαστε στο πέναλτι υπέρ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το οποίο, μολονότι ήταν ξεκάθαρο, δεν δόθηκε ούτε από τον διαιτητή, ενώ ούτε από τον ρέφερι που ήταν στο VAR υποδείχθηκε η παράβαση.

 

Εν τω μεταξύ, μια πολύ μεγάλη ισπανική εταιρεία παραγωγής και παρουσίασης σταδίων έχει αναλάβει την παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς».

Εκπρόσωποί της βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού η εταιρεία θα καταθέσει πρόταση δημιουργίας της αναλυτικής παρουσίασης του γηπέδου με 3D παρουσίαση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης