Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον «τελικό» με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί αν η «Ένωση» θα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για τον -νοκ-άουτ- αγώνα με τους «λύκους» στο πλαίσιο των πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ 22 ποδοσφαιριστές από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Λάτσι, Μπακάκης και Σιμάνσκι.

Αντίθετα ο Καρέρα μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λόπες, που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητής της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνίντ, Παουλίνο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης