Ο Απόλλων Σμύρνης «μπήκε» καλά στο Κύπελλο, επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 3-1, ωστόσο η απόφαση της διοίκησης να κλείσει τη Θύρα 3, έφερε αντιδράσεις και… παρατράγουδα.
Aμέσως μετά την λήξη του ματς νεαροί οπαδοί πλησίασαν τα γραφεία της ΠΑΕ που στεγάζονται στο γήπεδο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.
«Εμείς έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, τι είναι αυτά που κάνεις, με ποιο δικαίωμα; Σήκω και φύγε», φώναξε νεαρός οπαδός, με τον Μονεμβασιώτη να εκνευρίζεται, να χάνει την ψυχραιμία του και να ρίχνει χαστούκι σε έναν από τους οπαδούς, φωνάζοντάς τους: «Ρε, πάτε καλά; Ανάψατε καπνογόνα με τη Λάρισα και θα μας έρθει να πληρώσουμε πρόστιμο 10.000-11.000 ευρώ. Είστε μαλ…σμένα».
Η επέμβαση των σεκιουρητάδων έληξε το επεισόδιο, ωστόσο υπήρχε και συνέχεια… Λίγο αργότερα ένας άλλος οπαδός του Απόλλωνα ζήτησε το λόγο για τη συμπεριφορά του Μονεμβασιώτη και έβρισε τον αντιπρόεδρο και έμπιστο του ισχυρού άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αντώνη Λεβεντογιάννη.
Τότε, εκείνος του ανταπάντησε στο ίδιο ύφος και σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια! Μερικά λεπτά μετά, ο Λεβεντογιάννης εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου και ζητούσε σε έντονο ύφος να πληροφορηθεί αν είναι καταγεγραμμένο σε κάμερα το όλο σκηνικό, ζητώντας να μην «ανέβει» κάτι στο διαδίκτυο.

