Οι ευχές του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα 106α γενέθλια του Άρη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 21:27
Οι ευχές του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα 106α γενέθλια του Άρη

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, θέλησε να στείλει τις ευχές του για την επέτειο των 106 χρόνων από την ίδρυση του Άρη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητέ Λευτέρη,

Η οικογένεια του Άρη γιορτάζει σήμερα τα 106 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του. Γιορτάζει μαζί του η Θεσσαλονίκη και ο αθλητισμός.

Από τη στιγμή που μια παρέα ανήσυχων πνευμάτων αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας ιδέας, όλα πήραν το δρόμο τους. Στη Θεσσαλονίκη του 1914, της πρόσφατης ακόμη απελευθέρωσής της, έμελλε να γραφεί μία σπουδαία αθλητική ιστορία.

Μία ιστορία με κορυφώσεις, νίκες και χαρές – αλλά όπως πάντα στον αθλητισμό – με ήττες και στενοχώρια.

Στο γήπεδο Χαριλάου από τη δεκαετία του 1950, μέχρι το Pales de Sport όπου για τουλάχιστον μία δεκαετία χτυπούσε η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα βρει κανείς πολλές ιστορίες. Ιστορίες από εκείνες που χαράζονται ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των Θεσσαλονικέων, στους φίλους του αθλητισμού.

Από τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης εύχομαι στις διοικήσεις, τους αθλητές και τους φιλάθλους της ομάδας, Χρόνια Πολλά!

Θα συνδράμω τις προσπάθειες των ανθρώπων του, όπως και όλων των ομάδων της πόλης, με όλες μου τις δυνάμεις. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι θεμέλιο της προόδου για τη Θεσσαλονίκη μας που όλοι τόσο αγαπάμε.

Όταν η πόλη έχει αθλητικές ομάδες που πρωταγωνιστούν, όπως γινόταν συχνά στο παρελθόν, θα πρωταγωνιστεί και η ίδια.

Με εκτίμηση,

Ο δήμαρχος

Κωνσταντίνος Ζέρβας»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 21:27