Την υπέρμετρη αγάπη που τρέφει για τον Άρη εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Σέρχιο Κόκε.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή της Μάλαγα,  καθώς θεωρείται ως ένας από τους «εγκέφαλους» κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Ισπανία, σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στην ελληνική ομάδα, τονίζοντας ότι η εμπειρία της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς είναι ό,τι καλύτερο έχει βιώσει στην ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον εγκλεισμό του μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σε ερώτηση που του έγινε για την στήριξη των οπαδών του Άρη ο Κόκε ανέφερε: «Χίλια ευχαριστώ, αυτή η ερώτηση μου αγγίζει την καρδιά και, καθώς γράφω την απάντηση, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Ο Άρης και όλο αυτό που τον περιβάλλει είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει μέχρι στιγμής και δεν χρειάζεται να πω τίποτα στους οπαδούς γιατί τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγες ημέρες πριν με έναν φίλο και πρώην παράγοντα της ομάδας, τον Γιάννη Κόντη. Μου μετέφερε το ενδιαφέρον των οπαδών για μένα και του ζήτησα να γνωστοποιήσει τις ευχαριστίες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά θέλω να τους δώσω συγχαρητηρία για τη νίκη με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήρθε την περίοδο που έμπαινα στη φυλακή. Ήμουν τυχερός που είδα τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση.

Από εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν και να ξέρουν πως ο Άρης είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Εάν το θέλει ο Θεός, θα τα πούμε σύντομα. Πάμε Άρη».

Κληθείς να μιλήσει για τη ζωή στη φυλακή και πώς αντιμετωπίζει όλη αυτήν την κατάσταση, είπε: «Στερούμαι την ελευθερία μου αλλά εδώ μαθαίνω πολλά. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στη ζωή με πολλές εκπληκτικές εμπειρίες και αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μία ακόμα. Το δυσκολότερο πράγμα είναι πως είμαι χωρίς την οικογένεια μου, τις κόρες μου, τους γονείς μου».

Όσο για το αν του λείπει το ποδόσφαιρο τόνισε: «Μαθαίνουμε τις ειδήσεις. Μου λείπει, το ποδόσφαιρο είναι ζωή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης