Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) την Τρίτη (1/9), βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων. Το μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί, ενώ αύριο Τετάρτη (2/9) όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για κορωνοϊό. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης