Άλλος ένας παίκτης της Premier League συνελήφθη στο Βόρειο Λονδίνο, με την κατηγορία του βιασμού. Ο ποδοσφαιριστής είναι σχεδόν 30 ετών αλλά δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση για ανάκριση σχετικά με έναν φερόμενο βιασμό που λέγεται ότι έγινε τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την Telegraph.

Η Scotland Yard επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της ότι ο παίκτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/7). Η Telegraph επικοινώνησε με τον σύλλογο και γνωρίζει ότι ο παίκτης έχει ανακριθεί, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία για βιασμό μιας γυναίκας περίπου 20 ετών», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Αναφέρεται ότι ο φερόμενος βιασμός έγινε τον Ιούνιο του 2022».

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας συνελήφθη «σε μια διεύθυνση στο Μπαρνέτ ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση». «Η έρευνα για τις συνθήκες βρίσκεται σε εξέλιξη», πρόσθεσαν οι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο παίκτης είναι γνωστός διεθνώς και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη υπόθεση που αφορά ποδοσφαιριστή της Premier League: μεταξύ άλλων, η πιο γνωστή είναι εκείνη του Μπένζαμιν Μεντί, πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι που συνελήφθη ως ύποπτος για αρκετούς βιασμούς, καθώς και των Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Γκίλφι Σίγκουρντσον (Έβερτον).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης