Παίκτης της Αϊντχόφεν είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς την Πέμπτη ο ολλανδικός σύλλογος γνωστοποίησε την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς στράικερ με τη μορφή του δανεισμού από τη Γαλατασαράι.

«Θέλαμε να προσθέσουμε εμπειρία σε μια σχετικά νεανική ομάδα και να διευρύνουμε τις επιλογές μας στην επίθεση. Ο Μήτρογλου ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις» δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της PSV, Γιον ντε Γιονγκ, ενώ, από την πλευρά του, ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ φαν Μπόμελ, ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Λοσάνο να εντάσσεται στη Νάπολι και τους Σαμ Λάμερς και Γκαστόν Περέιρο να είναι τραυματίες, είχαμε ανάγκη να προσθέσουμε έναν επιθετικό στην ομάδα μας.

Έχει πάρει πολύτιμη εμπειρία στη διάρκεια των χρόνων που παίζει ποδόσφαιρο κορυφαίας ποιότητας και ξέρει τι χρειάζεται για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια, επισημαίνοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Ολλανδία και να βοηθήσει την PSV να κατακτήσει τρόπαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης