Αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (10/10) και στο οποίο βασικό θέμα συζήτησης θα ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2019-20, ενώ θα γινόταν και ενημέρωση για τις προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος.

Η αιτία της συγκεκριμένης εξέλιξης έχει να κάνει με το γεγονός ότι σήμερα (9/10) έληξε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων σε Standard Definition, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε σήμερα (9/10) νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφορών σε High Definition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια εξήγηση γι’ αυτό το γεγονός είναι ότι, εφόσον τελικά επιτευχθεί συμφωνία, η ΕΡΤ θα μπορεί να καλύπτει τηλεοπτικά τους αγώνες μέσω του ERT Sports. Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος λήγει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, με φυσική συνέπεια να αναβληθεί το διοικητικό συμβούλιο και, ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση για την αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε πως η προγραμματισμένη, για την Πέμπτη 10/10, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 αναβάλλεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση για την κατάθεση προσφορών για την τηλεοπτική κάλυψη αγώνων σε High Definition αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης