Ο Φερνάντο Γκάγκο ανακοίνωσε την απόφασή του, στα 34 του χρόνια, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε στην καριέρα του από πολλούς τραυματισμούς -δύο ρήξεις χιαστού, η δεύτερη τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και ρήξεις Αχίλλειου-, που επηρέασαν την καριέρα του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο αθλητικός διευθυντής της Βελέζ Σάρσφιλντ, Πάμπλο Καμπαγιέρο: «Είναι κάτι δύσκολο να το δεχτούμε. Η αποχώρησή του είναι μια μεγάλη απώλεια. Έκανε μια σημαντική προσπάθεια να ανακάμψει δείχνοντας αφοσίωση» σχολίασε στο Radio Continental.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο παίκτης είπε: «Θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να τερματίσω την καριέρα μου. Επέλεξα αυτό τον δρόμο μετά από 15 χρόνια με ηρεμία. Έζησα φανταστικές στιγμές και έκανα την καριέρα που δεν φανταζόμουν ούτε στα καλύτερα όνειρά μου. Επίσης είχα δύσκολες στιγμές που με επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήταν και μαθήματα. Με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Νιώθω την ευτυχία να αφήνω το ποδόσφαιρο με δική μου απόφαση, με τον δικό μου τρόπο, στη σωστή στιγμή».

Ο Γκάγκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα και το 2007 συνέχισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην Ευρώπη φόρεσε επίσης τις φανέλες της Ρόμα και της Βαλένθια, πριν το 2013 επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς. Αποφάσισε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης