Τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου, εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα (24/9, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League C, του Nations League, εκπροσώπησε, ο Κώστας Αρτυματάς, ο οποίος στάθηκε στην πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια και υπογράμμισε πως όλοι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το 100% απέναντι στην Ελλάδα.

«Ερχόμενοι στην Εθνική, έχουμε ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και αποφυγή των μπαράζ. Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν δουλέψει με τον προπονητή, ξέρουμε τι ζητάει και οι υπόλοιποι παίκτες τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά που έκανε στις ομάδες που ήταν στην Κύπρο. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο, θέλουμε τα θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μένα ήταν κάτι ευχάριστο η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια. Πιστεύω και για πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν δουλέψει μαζί του ήταν ευχάριστο. Είναι για όλους κάτι θετικό. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του και να πετύχουμε.

Κάθε ματς που ξεκινά, θα δίνουμε ό,τι έχουμε. Αγωνιζόμαστε για την Εθνική, για την χώρα μας, δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι οικονομικό. Ό,τι κάνουμε, ό,τι δίνουμε στο γήπεδο είναι για την χώρα μας, για τις οικογένειες, τους εαυτούς μας. Οι παίκτες και όλη η ομάδα πάντα δίνει το 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης