Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νάπολη λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους “16” του Champions League.

Συγκεκριμένα, σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της ιταλικής πόλης όπου σήμερα διεξάγεται ο αγώνας Νάπολι-Άιντραχτ με τους Γερμανούς οπαδούς να προκαλούν σοβαρά επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι, στη Φρανκφούρτη, είχαν σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδια στην πόλη, με τη συμμετοχή και οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα, οι οποίοι είναι εχθροί με τους Ναπολιτάνους και φίλοι με αυτούς της Άιντραχτ.

Παρά την προσπάθεια των Ναπολιτάνων να μη δώσουν εισιτήρια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, μετά την παρουσία των δικών τους οπαδών στο πρώτο ματς και σχεδόν 3.000 οπαδοί της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στην ιταλική πόλη.

Από νωρίς το μεσημέρι οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας έκαναν βόλτες στις κεντρικές πλατείες της πόλης και κάποια στιγμή ξέσπασε ένταση με τους χούλγικανς να επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας φθόρες σε οχήματα και καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης