Φαν΄τ Σιπ: «Απογοητευμένος και περήφανος»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 00:54
Φαν΄τ Σιπ: «Απογοητευμένος και περήφανος»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τη χαμένη ευκαιρία της ανόδου στη League B, μα ταυτόχρονα και ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας του δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν΄τ Σιπ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Ριζούπολη που έδωσε την προαγωγή στην αντίπαλο της Ελλάδας.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δε νικήσαμε, αλλά και πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Μην ξεχνάμε πως και η αντίπαλη ομάδα έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

«Ήταν ένας τελικός, υπήρχε πίεση και κάναμε σημαντικά βήματα. Φυσικά θέλαμε την πρώτη θέση, αλλά βλέποντας τη γενική εικόνα είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Η ομάδα έχει δυνατότητες και υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε πολλά να δώσουμε. Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Σλοβενίας», πρόσθεσε.

Κάνοντας έναν συνοπτικό απολογισμό για την πρόοδο της Εθνικής επί ημερών του, είπε: «Δεν είναι εύκολο το έργο, γιατί έχουμε τους παίκτες για λίγο χρόνο. Αν όμως δούμε τι έκανε η ομάδα, προοδεύσαμε σημαντικά. Δεχτήκαμε μόλις ένα γκολ, αλλά είχαμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Η ομάδα βελτιώθηκε, μπήκαν νεαροί παίκτες και παρουσιάσαμε ένα σύνολο που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να δουλέψει σκληρά».

Όσο για το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτής της ομάδας, το γκολ; «Θα ψάχνουμε πάντα για λύσεις, όχι μόνο για τη θέση του φορ, αλλά για όλες τις θέσεις. Ήδη καλέσαμε τον Γιακουμάκη. Πρέπει να βελτιώνεσαι συνέχεια, δεν θα είσαι ισόβια στην Εθνική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδεικνύουν συνέχεια ότι αξίζουν να παίζουν. Θα μπορούσε να πει κανείς πως χάσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο στο 0-0 με το Κόσοβο. Γιατί ακόμη και στο ματς με τη Σλοβενία εκτός έδρας ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά ούτε τότε νικήσαμε».

Οι δηλώσεις των διεθνών

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 00:59