Ένα καλό παιχνίδι που θα μπορέσει να «πληγώσει» αγωνιστικά την Ελλάδα, προσδοκά ο μέσος του Γιβραλτάρ, Λίαμ Γουόκερ σε δηλώσεις του ένα 24ωρο πριν απ’ την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Λίνκολν, θυμήθηκε το γκολ που είχε πετύχει στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 (στο νικηφόρο 4-1 της Ελλάδας) και τόνισε πως ευελπιστεί να βρει η ομάδα του ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι κορυφαίες. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο. Είμαστε επικεντρωμένοι για τον αγώνα της Παρασκευής.

Η Ελλάδα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που παίζει με πολύ πάθος. Εμείς έχουμε μια θετική εικόνα για την ομάδα μας. Ελπίζουμε να βγούμε στο γήπεδο και να τους πληγώσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» τόνισε ο Γουόκερ και πρόσθεσε για το γκολ του το 2018:

«Το θυμάμαι καθαρά αυτό το γκολ. Προερχόταν από κόρνερ, πριν καταλήξει σε μένα που ήμουν εκτός. Από τη στιγμή που είχα αυτή την ευκαιρία στο ένας εναντίον ένας, το κατάφερα. Ήταν ένα καλό γκολ, δυστυχώς δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν το πρώτο μου γκολ σε προκριματικά Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Αν η ευκαιρία έρθει για μένα θα προσπαθήσω να την πάρω. Είμαι επικεντρωμένος στο καλό αποτέλεσμα και όχι στο τι θα πετύχω εγώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης