Χαμηλούς τόνους επέλεξε να κρατήσει ο Βλάνταν Ίβιτς εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης της ομάδας του με τον Άρη, στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού Γύρου του UEFA Europa Conference League. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ καλείται να υπερασπιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης (Πέμπτη 11/8, 21:00, Novasports Prime) το 2-0 με το οποίο επιβλήθηκε των «κιτρινόμαυρων» στο «Μπλούμφιλντ Στάντιουμ» την περασμένη Πέμπτη και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, κλείνοντας το διπλό ραντεβού με τη Νις (18 και 25 Αυγούστου).

«Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασα έναν χρόνο στον Άρη και επτά στον ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσα το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν δυνατά και σκληρά παιχνίδια αυτά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες, ειδικά στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», τόνισε ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο 45χρονος Σέρβος μίλησε για το πώς κύλησε η προετοιμασία της ομάδας του, λέγοντας πως «… το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ήρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε για τη νίκη».

O Ίβιτς κατέληξε αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι: «Δουλέψαμε διαφορετικά συστήματα. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με ένα παίκτη μας, αλλά μπορεί να τον έχουμε διαθέσιμο. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε».

Τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ εκπροσώπησε ο Σεράν Γέινι, τονίζοντας για το παιχνίδι: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Γνωρίζουμε πως με γεμάτο γήπεδο παίρνει ώθηση ο Άρης και γι’ αυτό περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι». Και προσέθεσε ο 35χρονος μέσος για το πού θα κριθεί η πρόκριση: «Στο γήπεδο! Δεν μπορώ να σας πω τι να περιμένετε. Ξέρουμε ότι ο Άρης θα πολεμήσει. Ξέρουμε τι δυναμική έχει και τι να περιμένουμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης