Με την παροιμιώδη… κυνικότητά του «υποδέχθηκε» ο Ζοσέ Μουρίνιο, το νέο πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε για την Τότεναμ με τον Στίβεν Μπέργκγουιν, λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τη Λειψία (10/03, 22:00) για τους «16» του Champions League.

Ο «Special One» τόνισε για την απώλεια του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού πως «…δεν περιμένω να ξαναπαίξει εφέτος. Έχουμε συνηθίσει πλέον. Θα έλεγα πως, ψυχολογικά, είμαστε πολύ πιο επηρεασμένοι με τους άλλους τραυματισμούς που έχουμε. Διότι όταν έχεις τέσσερις και πέντε τραυματισμούς, δεν είναι μεγάλη… διαφορά να έχεις έξι ή επτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη ρεβάνς με την ανερχόμενη δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου και την ήττα (0-1) που καλείται να ανατρέψει η Τότεναμ μέσα στο «σπίτι» της Λειψίας; «Χάνουμε… 1-0 στο “ημίχρονο”. Χάναμε 1-0 στο ημίχρονο και πριν από δύο μέρες (σ.σ. με τη Μπέρνλι). Είναι μία κατάσταση που έχουμε συναντήσει αρκετές φορές αυτή την περίοδο. Με ρωτάτε πως μπορούμε να πετύχουμε δύο γκολ, χωρίς τους Κέιν, Σον, Μπέργκγουιν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να σκοράρεις. Ακόμη κι ένας παίκτης της… Λειψίας θα μπορούσε να το κάνει».

Μάλιστα πρόσθεσε με… special ύφος για το πώς θα μπορέσει να φτάσει σε επιτυχίες και τρόπαια με τους «σπερς». «Πιστεύω ότι η Τότεναμ δεν θα γίνει η μοναδική ομάδα στην οποία δεν θα έχω κατακτήσει κάτι. Κέρδισα πολλά σε όλα τα κλαμπ που εργάστηκα και το πιστεύω ότι θα το πετύχω κι εγώ. Θα το κάνω και στην Τότεναμ».

Επιστρέφοντας στα της ρεβάνς με τη Λειψία, υπογράμμισε πως «… έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό μας και στο ταλέντο μας. Δεν έχουμε, αυτό που λατρεύω, δηλαδή παίκτες που “μυρίζονται” το… αίμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Και γι’ αυτό ακόμη κι όταν κυριαρχούμε σε ορισμένα παιχνίδια, δυσκολευόμαστε στο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμυντικά δεχόμαστε πίεση και κάθε φορά που κάνουμε ένα λάθος, η μπάλα μας… τιμωρεί. Οι παίκτες μου δεν είναι “ανόητοι” και βεβαίως κατανοούν τις αδυναμίες τους. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε μία φανταστική εμφάνιση, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά κι όλοι όσοι αγωνιστούν να δώσουν τα πάντα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης