Με τη φανέλα των ελλήνων φιλάθλων, που έβγαλε ο «Γαλανόλευκος Φάρος», φωτογραφήθηκε ο πρώην διεθνής επιθετικός Φάνης Γκέκας.

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκας σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, τονίζοντας: «Ο μεγάλος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας φωτογραφήθηκε με την νέα φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που ο Φάνης διαφημιζει την φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων, που φτιάχτηκε από καρδιάς… Mια φανέλα που στο στήθος της κυματίζει η ελληνική σημαία, μια φανέλα που στο στήθος της αναγράφεται ο Εθνικός ύμνος. Φίλε Φάνη Γκέκα σε ευχαριστούμε από καρδιάς. Είσαι τωρα ένας από εμάς. Είσαι ένας μεγάλος ΦΑΡΟΣ».

Μιλώντας στο zougla.gr για τη νέα φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων ο Νίκος Φλέκας τόνισε: «Αυτή η φανέλα δημιουργήθηκε από τον Γαλανόλευκο Φάρο για πρωτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας. Η φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων βγαίνει σε δυο χρώματα, το μπλε και το άσπρο. Η τιμή της είναι στα 30€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 5 ευρώ θα δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ και στον συλλογο καρκινοπαθών ΟΡΙΖΟΝΤΑ που έχει έδρα τα Χανιά. Είμαστε περηφανοι που κάναμε πραξη αυτήν την πανεμορφη φανέλα που πλεον εδώ και 15 μέρες μοιράζεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και σε όλα τα μήκη της γης.

Πρόκειται για μία φανέλα που στο στήθος της κυματίζει η Ελληνική σημαία, μια φανέλα που στο στήθος της αναγράφεται ο Εθνικός μας υμνος και πισω στο λαιμό αναφέρονται τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης