Η πανδημία του κορωνοϊού διώχνει τους χορηγούς… Αυτό, τουλάχιστον, συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου το όνειρο της Φλαμένγκο να φέρει στη φανέλα της το όνομα της Amazon, του αμερικανικού γίγαντα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προς το παρόν παραμένει όνειρο.

Η αμερικανική εταιρεία γνωστοποίησε ότι, δεδομένης της στιγμής, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες φάνηκαν να βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία, παραμένουν σε αναστολή εν αναμονή βελτίωσης της κατάστασης και για όταν η ποδοσφαιρική δραστηριότητα θα συνεχιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να περιπλέξει την κατάσταση συμβάλλει και το καταστατικό του συλλόγου, που προβλέπει την έγκριση, μέσω ψηφοφορίας, του Διοικητικού Συμβουλίου για κάθε νέα σύμβαση, αλλά αυτή τη στιγμή στη Φλαμένγκο τα μέλη του Δ.Σ. δεν είναι δυνατόν να συναντηθούν ούτε με τηλεδιάσκεψη! Η συμφωνία με την Amazon προέβλεπε 40 εκατομμύρια ρέις (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ) ετησίως, ως ο κύριος χορηγός της φανέλας.

Επίσης, λόγω του Covid-19 και της επακόλουθης παρεμπόδισης της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, η Φλαμένγκο είχε ήδη χάσει έναν άλλο σπόνσορα, μια εταιρεία πετρελαίου που ανέγραφε το όνομά της στις κάλτσες της εμφάνισης των «μελανέρυθρων». Οι συζητήσεις και σε αυτή την περίπτωση θα ξαναρχίσουν όταν ο ιός νικηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης