O άνδρας που επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Σεβίλης, Μάρκο Ντμίτροβιτς, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Europa League με την Αϊντχόφεν, τον περασμένο μήνα, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο «Φίλιπς Στάντιον» για τα επόμενα 40 χρόνια, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/03) η ολλανδική ομάδα.

Ο αγώνας στο Αϊντχόφεν διακόπηκε λίγο πριν το φινάλε του, αφού ο οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο πριν ο Σέρβος τερματοφύλακας τον ρίξει στο έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος φίλαθλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με αναστολή ενός μήνα από το Περιφερειακό Δικαστήριο. «Εκτός από την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 40 έτη, η PSV θα κινήσει διαδικασίες για την ανάκτηση τυχόν ζημιών που θα υποστεί ο σύλλογος από αυτόν», αναφέρει σε δήλωσή της η ομάδα της Eredivisie.

«Επίσης έχει τιμωρηθεί από την Εισαγγελία και με διετή απαγόρευση να πλησιάζει γύρω από το γήπεδο. Εκείνη την περίοδο, λόγω της απαγόρευσης που του είχε επιβληθεί να πλησιάζει στα στάδια για προηγούμενες ανάρμοστες συμπεριφορές, δεν έπρεπε να είναι καθόλου παρών».

Ο άνδρας εξέτιε ήδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα μέχρι το 2026, που είχε επιβληθεί από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά η PSV ανέφερε ότι είχε εισέλθει στο γήπεδο με εισιτήριο που αγόρασε ένας φίλος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σεβίλη ηττήθηκε με 2-0 αλλά προκρίθηκε στον επόμενο γύρο με συνολικό σκορ 3-2. Οι έξι φορές (ρεκόρ) νικητές της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά τον επόμενο μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης