Η Έβερτον ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες από την Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια με το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ να διατηρεί την οψιόν της επέκτασης για άλλον έναν.

Ο νυν τεχνικός των «εφοπλιστών» είχε συναινέσει στην απόκτηση του Κολομβιανού και όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον παίκτη να αναδεικνύεται κορυφαίος μέσος της LaLiga μετά τα 13 γκολ που πέτυχε και τις 13 ασίστ που μοίρασε σε 29 αγώνες της περιόδου 2014/2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει κατακτήσει οκτώ εγχώριους τίτλους με τις ομάδες των τεσσάρων χωρών που αγωνίστηκε, συμπεριλαμβανομένων 2 τροπαίων Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2011 πανηγύρισε με την Πόρτο το Europa League.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, ένα σύλλογο με τεράστια ιστορία κι εδώ με έναν προπονητή που με ξέρει πολύ καλά», τόνισε ο Χάμες Ροντρίγκες στην ιστοσελίδα της Έβερτον.

«Ανυπομονώ να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ και να κατακτήσω τίτλους, κάτι που ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει πρωταρχικό στόχο. Ήρθα εδώ για να προσπαθήσω να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος. Επίσης βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να νικά, να παίζει καλό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος ότι με τον Κάρλο και το τεχνικό τιμ μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα κι ένας από τους βασικούς λόγους που υπέγραψε ήταν η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης