Με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό να κάνει το ρεπό του, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, Καλαμάτα, Καλλιθέα και Κηφισιά έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν ή και να «πατήσουν» στην κορυφή του Β’ Ομίλου.  

Η Καλαμάτα, μάλιστα, έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο από τους άλλους διώκτες των Βοιωτών. Η «Μαύρη Θύελλα» φιλοξενείται στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα που φιγουράρει στην τελευταία θέση και δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (από δύο ισοπαλίες και ήττες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλλιθέα και Κηφισιά κοντράρονται στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Η Καλλιθέα, που μεσοβδόμαδα απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη (δυο νίκες και μετά δυο ισοπαλίες), αλλά και η Κηφισιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας πλέον τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.  

Από εκεί και κάτω, τα Χανιά περιμένουν στα Περιβόλια τον Παναθηναϊκό Β’, ενώ το Αιγάλεω που ακολουθεί κοντράρεται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με την Επισκοπή που κάνει πρωταθλητισμό το τελευταίο δίμηνο ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα του Ομίλου.

«Εξάποντο» στη μάχη της παραμονής είναι το ματς του Διαγόρα με τον Καραϊσκάκη στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άλλη ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού», η Ρόδος, φιλοξενείται στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο σε ακόμα ένα ματς «τελικό» και για τους δύο συλλόγους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στη Σπάρτη, τέλος, ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι αυτός που «καίγεται» για βαθμούς καθώς υποδέχεται τον Εργοτέλη.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης