Τέσσερις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, χωρίς να δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους.

«Τα τεστ που έγιναν στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής και πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων αποκάλυψαν τέσσερα περισταστικά θετικά στην Covid-19 μεταξύ των παικτών και ένα περιστατικό θετικό από το σταφ. Οι ενδιαφερόμενοι υπόκεινται στα ισχύοντα πρωτόκολλα Covid» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα την παρουσία του Κιλιάν Μπαπέ και τον Μάρκο Βεράτι, Κέιλορ Νάβας και Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στη σημερινή επανέναρξη προπονήσεων, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με τους ερασιτέχνες της Βαν (ομάδα Δ΄ κατηγορίας) για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι Νοτιοαμερικανοί παίκτες της ομάδας, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Μαρκίνιος, είχαν μια επιπλέον ημέρα ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή, εφόσον είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν έχει στη διάθεσή του τους Ασράφ Χακίμι, Ιντρίσα Γκεγέ και Αμπντού Ντιαλό, οι οποίοι έχουν κληθεί για να αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα (9 Ιανουαρίου-6 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης