Τηλεδιάσκεψη, με θέμα τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω της πανδημίας και του lockdown, όπως και τη μη έναρξη των υπόλοιπων πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε μεταξύ ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκας και των Super League 2 – Football League.

Το αρχικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας αναφορικά με το Κύπελλο είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, καθώς οδεύουμε προς τον Νοέμβριο και δεν έχει γίνει ούτε ένας αγώνας στη διοργάνωση, ενώ με βάση την ισχύουσα κατάσταση, είναι αδύνατον να γίνει τέλεση σε ομίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονοδιάγραμμα της γ΄ φάσης του Κυπέλλου έχει ξεπεραστεί, καθώς πρόβλεψή του ήταν η είσοδος των ομάδων της Football League στις 18 Νοεμβρίου, δηλαδή χθες! Κάτι ανάλογο ισχύει για τους συλλόγους της Super League 2, που θα πρέπει να ξεκινήσουν στο θεσμό από την 4η φάση (2/12), κάτι που ανάγεται πια στη σφαίρα του φανταστικού, αφού ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το οικείο πρωτάθλημα.

Ως εκ τούτου, οι θεσμικοί φορείς και οι διοργανώτριες αρχές θα πρέπει να εκπονήσουν νέο σχέδιο και να βρουν νέες ημερομηνίες στο καλαντάρι, σε συνεργασία πάντοτε με τον κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης