Λίγες ώρες μετά την επίσημη τοποθέτηση του Αουρέλιο ντε Λαουρέντις με την οποία επισημοποίησε το τέλος εποχής του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Νάπολι, ακολούθησε και το προσωπικό μήνυμα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος αποχαιρέτισε τους «παρτενοπέι», διευκρινίζοντας πως για μία σεζόν θα μείνει εκτός πάγκων για να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

«Μερικές φορές, αφήνεις κάποιον από υπερβολική αγάπη. Τώρα δεν είμαι σε θέση να δώσω στην Νάπολι όλο αυτό που αξίζει. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ. Αισθάνομαι κουρασμένος. Χρειάζεται να μείνω για λίγο εκτός. Δεν θα προπονήσω την Νάπολι ή κάποια άλλη ομάδα. Θα σταματήσω για έναν χρόνο» τόνισε ο 64χρονος τεχνικός το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) στο περιθώριο επιχειρηματικού αθλητικού συνεδρίου στο οποίο έδωσε το «παρών» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νάπολι έχει δει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και πολύ καλούς προπονητές, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ο Σάρι είναι μαέστρος του ποδοσφαίρου, ο Αντσελότι είναι ένας από τους κορυφαίους, ο Γκατούζο είναι παθιασμένος, ο Μπενίτεθ είναι προπονητής διεθνούς φήμης.

Οπότε όταν πας στη Νάπολι πας για να κερδίσεις. Τον πρώτο χρόνο δεν τα καταφέραμε και επικριθήκαμε έστω και λίγο, οπότε αναρωτιέται κάποιος: μπορώ να το κάνω αυτό; Φέτος δεν μπορώ, οπότε κάνω ένα βήμα πίσω.

Υπάρχει και ένα ζήτημα με την κόρη μου, την Ματίλντε, με την οποία θέλω να περάσω χρόνο μαζί της ενώ θέλω επίσης να ξεκουραστώ, για αυτό επιθυμώ να μείνω για λίγο στο περιθώριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης