Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ιγκόρ Τούντορ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», παραδέχθηκε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αλλά και τον Κιλιάν Εμπαπέ ως τον κορυφαίο στον κόσμο αυτή τη στιγμή:

«Τρέφω απέραντο σεβασμό για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Νεϊμάρ είναι επίσης πολύ ισχυρός, αλλά σήμερα ο Εμπαπέ είναι ο πιο δυνατός στον κόσμο και η ομάδα δεν είναι καθόλου ίδια με ή χωρίς αυτόν. Όταν δεν αγωνίστηκε, τους νικήσαμε (2-1, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας). Έπαιξε στο πρωτάθλημα και χάσαμε 3-0» τόνισε χαρακτηριστικά ο 44χρονος Κροάτης προπονητής της Μαρσέιγ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, έξι βαθμούς πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, 10 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να παλεύεις για κάθε βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε πού βρισκόμαστε» είπε ο Τούντορ, ο οποίος κάθησε στον πάγκο του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2015-16.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης