Ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση και ικανοποιημένος που γύρισε στις προπονήσεις, εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μιλώντας στην πλατφόρμα BenficaPlay.

«Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε ξανά. Πρώτα απ ‘όλα όμως, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψουμε στην προπόνηση κανονικά. Όπως ήταν πριν … Με τους τερματοφύλακες όλους μαζί. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε τα παιχνίδια, να ξεκινήσει ξανά η σεζόν και Νομίζω ότι είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και θα προετοιμαστούμε για να πετύχουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Θα είναι περίεργο χωρίς τους φιλάθλους», είπε ο 25χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Μπεφνίκα, ο οποίος φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο Άγιαξ και Νάπολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους συμπαίκτες μου ξανά. Οι προπονητές, όλο το προσωπικό … μου έλειπαν πολύ και μου έλειψε πολύ το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι πρωταθλητής φέτος ξανά», πρόσθεσε.

«Η Καραντίνα; Ήταν περίεργα γιατί δεν ήταν διακοπές ή κάτι που σταματάς και ξέρεις: «εντάξει, σήμερα θα ξεκινήσουμε από την αρχή». Ήταν περίεργο, δεν ξέραμε πότε επιστρέφουμε, πώς θα ήταν, αν θα ήταν με τους φιλάθλους ή χωρίς αυτούς, πώς θα ήταν η προπόνηση. Είχα ένα καλό συναίσθημα, αλλά ήταν σαν να σου λείπει κάτι. Όμως ξέρεις πως όταν θα έρθει η μέρα θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης