Με τη Βόρεια Μακεδονία να έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Euro 2020, το παιχνίδι με την Ολλανδία (21/6, 19:00, ΑΝΤ1) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ, θα σηματοδοτήσει το τέλος της διαδρομής του Γκόραν Πάντεφ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ένα μήνα πριν κλείσει τα 38 και μετά από 20 χρόνια προσφοράς στην εθνική του ομάδα, ο πολύπειρος μέσος θα αποχωρήσει από το διεθνές ποδόσφαιρο, κάτι που επιβεβαίωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω τη διεθνή μου καριέρα», τόνισε ο παίκτης της Τζένοα, ο οποίος θα καταγράψει απέναντι στην Ολλανδία την 121η συμμετοχή του με την εθνική της Βόρειας Μακεδονίας. Σκόραρε 38 φορές, με σημαντικότερο το γκολ στα πλέι-οφ με τη Γεωργία, που έστειλε την ομάδα του στα τελικά του Euro 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ίντερ (2010) εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι η νέα γενιά των διεθνών παικτών μπορεί να φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη Βόρεια Μακεδονία, αρχής γενομένης από την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει σύντομα από το ποδόσφαιρο συνολικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης