Με γκολ του Γιακουμάκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ σε ματς για την 11η αγωνιστική στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μανούσο στο 3’, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 21’ με το Ναμπί. Ο Ατρόμητος στο 27’ είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με τους Ενσικουλού και Ρόσα, ενώ δοκάρι είχε και ο ΟΦΗ στο 72’ με τον Σεμέδο.

Με τους Κορακάκη – Οφρυδόπουλο να κάθονται στον πάγκο του Ατρόμητου μετά την απομάκρυνση του Αναστασίου, οι Περιστεριώτες ήθελαν ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι στον ΟΦΗ. Μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3′, όταν ο Μανούσος νίκησε κατά κράτος τον Κουτρουμπή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση των Κρητικών δεν άργησε να έρθει. Στο 21′ ο Ναμπί με ένα εκπληκτικό σουτ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά οι προσπάθειες των Ενσικουλού και Ρόσα, στην ίδια φάση σταμάτησαν στο δοκάρι!

Στο 51′ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να χάσει μοναδική ευκαιρία. Ο Σεμέδο έκανε το σουτ, αλλά ο Γούτας έδιωξε την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 72′ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Σεμέδο, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρει.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ενσικουλού έβγαλε την σέντρα, ο Γιακουμάκης με προβολή έκανε το 2-1 και ο Ατρόμητος μετά από δύο συνεχόμενες ήττες πήρε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 3′ Μανούσος (Ατρόμητος), 21′ Ναμπί (ΟΦΗ), 90’+5 Γιακουμάκης (Ατρόμητος)

 

 

 

27′ δοκάρι ο Ενσικουλού (Ατρόμητος)

27′ δοκάρι ο Ρόσα (Ατρόμητος)

72′ δοκάρι ο Σεμέδο (ΟΦΗ)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ενσικουλού, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας – Νέιρα, Μαρινάκης

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Κορακάκης – Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα, Ανδρούτσος (72′ Βέλλιος), Χαρίσης, Ενσικουλού, Ρόσα (61′ Γιακουμάκης), Μανούσος (85′ Ούμπιδες).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (87′ Στάικος), Σεμέδο (90’+4 Σόουζα), Τσιλιανίδης, Μάνος (65′ Φιγκεϊρέδο).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης