Ακόμα τέσσερα περιστατικά Covid-19 ανακοίνωσε τη Δευτέρα (03/01) ο Ιωνικός κατά τον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της νικαιώτικης ομάδας εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (04/01, 17:15) για τη 16η αγωνιστική της Super League. Όπως γνωστοποίησαν οι Νικαιώτες έχουν προσβληθεί από τον ιό τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ, κι ένας ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για την αυριανή (04/01, 17:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, ενώ μετά το τέλος της η αποστολή της ομάδας μας ταξίδεψε για την πόλη των Ιωαννίνων. Ο Νίκος Βαφέας δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις ερχόμενες ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός είναι οι παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιώργος Χριστοδουλής, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Νίκος Μουστάκης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Βασίλης Πογοσιάν, Αλεξίς Ρομαό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Ροτζέριο Τουράμ, Ρεϊνάλντο Λένις, Βασίλης Μάντζης.

Ενημερώνουμε ότι κατά τη διενέργεια μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού, βρέθηκαν θετικά τέσσερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ένας από αυτούς είναι ποδοσφαιριστής, άλλοι δύο μέλη του επιτελείου και ένας από το προσωπικό της ομάδας. Όλοι βρίσκονται σε απομόνωση και ακολουθούν, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης