Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνδράμει ποικιλοτρόπως για τη στήριξη των πληγέντων του Δήμου Χερσονήσου από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στη Χερσόνησο την Τρίτη (17/11) και θα συμμετάσχουν εθελοντικά στον καθαρισμό της περιοχής μαζί με τους κατοίκους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέλαβε το πλύσιμο ρούχων, αλλά και στη συλλογή ρούχων για τους πληγέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Κρήτης εξέδωσε τη Δευτέρα (16/11) συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του προπονητή Αντώνη Γεωργιάδη, σε ηλικία 85 ετών.

«Ένας από τους κύριους εκφραστές του αθλητισμού στη χώρα μας και πρώτος σε συμμετοχές Έλληνας προπονητής (586 συνολικά), ο Αντώνης Γεωργιάδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε ακόμα πιο φτωχό. Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, τίμησε το άθλημα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, αναλαμβάνοντας μάλιστα την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ στην παρθενική διοργάνωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Την αγωνιστική σεζόν 1979-80, κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας και μέτρησε συνολικά 11 νίκες, 10 ισοπαλίες και 13 ήττες, τερματίζοντας στην 11η θέση του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ τιμά τη μνήμη του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας μας και τον κατατάσσει στο πάνθεον της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου,» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανέφερε σχετικά με τις δράσεις που έχει προγραμματίσει για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία στον Δήμο Χερσονήσου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κρήτη δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, τηρώντας όλα τους υγειονομικούς κανόνες, θα μεταβούν στη Χερσόνησο προκειμένου να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια των κατοίκων και της ΚΕΔΧ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου) στον καθαρισμό της περιοχής.

Επίσης, η ομάδα μας ανέλαβε το πλύσιμο των ρούχων που συλλέγονται σε Γούρνες και Χερσόνησο, με σκοπό να παραδοθούν καθαρά στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου (14/11), ο φροντιστής του ΟΦΗ, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, μετέβη δύο φορές στον χώρο και παρέλαβε τις σακούλες με τα ρούχα, μια κίνηση που θα επαναληφθεί αρκετές φορές εντός της εβδομάδας.

Για τον ίδιο λόγο, η ομάδα μας θα συλλέξει ρούχα, προκειμένου να συνδράμει στην αξιέπαινη δράση του Δικτύου Εθελοντών Φιλάθλων του ΟΦΗ, με απώτερο στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης