Ραντεβού του Μίνο Ραϊόλα με ανθρώπους της Φιορεντίνα αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ. Μάλιστα, τονίζουν πως ο μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι είχε επαφές με τους «Βιόλα», αφού οι τελευταίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Ελβετό μέσο.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Κασάμι δεν είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και ο Ραϊόλα μίλησε για το θέμα με τη Φιορεντίνα.

Τις επόμενες ημέρες, η ομάδα της Τοσκάνης θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, μιας και στη λίστα της υπάρχουν δυο ακόμα καλές περιπτώσεις για το κέντρο. Μπορεί οι Ιταλοί να τονίζουν πως ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στη Serie A, ωστόσο ο Ολυμπιακός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του και στηρίζει πολλά στις δυνατότητές του Ελβετού μέσου.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης