Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν ο επαναληπτικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον Φωκικό στην Άμφισσα, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς σημειώθηκαν οκτώ γκολ, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 5-3 σκορ και να παίρνουν φυσικά την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς είχαν συντρίψει την αντίπαλό τους με 5-1.

Ο Μίτσελ στην αποψινή αναμέτρηση, με την πρόκριση να είναι ήδη εξασφαλισμένη από το πρώτο ματς, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Ο Παπασάββας μάλιστα συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Σάλιακας και Βούρος.

Τα υπόλοιπα γκολ του Ολυμπιακού τα σημείωσαν οι Φουστέρ (16′), Βάις (23), Όλαϊτάν (25′) και Εντιγκά (33′), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Φράγκος (5′), Ράντι (51′) και Αλβάρεζ (76′).

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λαντζάνο, Πεχλιβανώπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας (68’ Ζαχαρόπουλος), Τζέκος, Θέος (76’ Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ (89’ Κυριάκης), Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (63’ Παπάζογλου), Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Βούρος, Εντιγκά (46’ Σάλιακας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46’ Παπασάββας), Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης